Λίγη άμμος ακόμη

altΤο φεστιβάλ της Άμμου συνεχίζεται λίγο πριν τον ερχομό του χειμώνα… Τα «Αμμογραφήματα», το βιβλίο με τα κείμενα του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στα Χανιά στις 22 Νοεμβρίου, στο χώρο του Πολυ Τεχνείου
Η παρέα της Άμμου θα ανταμώσει ξανά μέσα στο Νοέμβριο. Το καλοκαίρι φτιάξαμε μια γιορτή, το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ της Άμμου, στην παραλία του Άη Γιάννη, στη Γαύδο.
Αυτή η συνάντηση ποιητών και συγγραφέων από την Κρήτη αλλά και από όλες τις γωνιές της χώρας πήγε τόσο καλά που το επόμενο βήμα ήταν ένα βιβλίο με τα κείμενα από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Τώρα το βιβλίο αυτό βρίσκεται στο τυπογραφείο.
Είναι τα «Αμμογραφήματα» και περιέχει εκτός από τα ποιήματα και τα διηγήματα που παρουσιάστηκαν στην άμμο και …υστερόγραφα από τους περισσότερους συγγραφείς και ποιητές της παρέας. Ήταν μια εμπειρία που χρειαζόταν ένα υστερόγραφο, χρειαζόταν ένα βιβλίο, το βιβλίο χρειάζεται μια παρουσίαση, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι, φυσικά, να ξαναβρεθούμε… Και το επόμενο καλοκαίρι δεν είναι μακριά!!

•Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη σειρά:παράξενες μέρες –συλλογές, των εκδόσεων, η τιμή του θα είναι 8 ευρώ, και στο εξώφυλλο είναι ο πίνακας της Έφης Θεοδωροπούλου που έγινε για το φεστιβάλ της Άμμου.

•Η παρουσίαση θα γίνει στον φιλόξενο χώρο Πολυ τεχνείο, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη στα Χανιά, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα
Τηλέφωνο: 28210 27614 -e-mail: politexn@gmail.com

Advertisement