Παράταση προθεσμίας στο φεστιβάλ της Άμμου!

αφίσα φεστιβάλΔεν το συνηθίζουμε να δίνουμε παράταση στις προθεσμίες μας αλλά αυτή τη φορά υπάρχει λόγος. Η προθεσμία για να στείλετε το κείμενό σας έληγε την 1η Ιουνίου. Όμως ήταν αρκετοί οι συγγραφείς και ποιητές που επικοινώνησαν ζητώντας μια παράταση ώστε να μπορέσουν να στείλουν το κείμενό τους. Πολλοί έμαθαν για το φεστιβάλ μόνο τις τελευταίες μέρες και άλλοι – όπως συνήθως συμβαίνει, άφησαν το κείμενο για την τελευταία στιγμή.

Θα έχετε λοιπον δύο εβδομάδες ακόμη για να στείλετε το κείμενό σας και να έρθετε στη Γαύδο.

Η προθεσμία υποβολής κειμένων λήγει στις 14 Ιουνίου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τα πρώτα ονόματα συγγραφέων και ποιητών που έχουν ήδη επιλεγεί για το φεστιβάλ και μέχρι τις 21 Ιουνίου – μία εβδομάδα μετά τη λήξη της προθεσμίας- θα έχουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζουμε τους όρους συμμετοχής στο φεστιβάλ:

Αν γράφετε ποιήματα ή διηγήματα, αν θέλετε να τα διαβάσετε στην άμμο και να συναντήσετε κι άλλους ποιητές και συγγραφείς, αν θέλετε να συμμετέχετε στη δημιουργία ενός ακόμη αυτοσχέδιου λογοτεχνικού φεστιβάλ αλλά κι αν ακόμη απλά θέλετε να παρακολουθήσετε ως ακροατής το δεύτερο «φεστιβάλ της άμμου», δηλώστε συμμετοχή και ελάτε στη Γαύδο τον Ιούλιο.

Υπάρχουν δύο θεματικές για τα κείμενα σας ποιήματα ή διηγήματα

  1. Θάλασσα, άμμος, νησί
  2. ταξίδι, φευγιό, προσφυγιά

Επιλέγετε θεματική και γράφετε ένα διήγημα (μέχρι 700 λέξεις) ή ένα ποίημα (με όριο τους 50 στίχους)

Δηλώστε συμμετοχή στο info@eyelands.gr

ή στο   info@paraxenesmeres.gr

Σας περιμένουμε στη Γαύδο στις 22,  23,  24 Ιουλίου