πρώτος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ 2016 – αποτελέσματα πρώτης φάσης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι Εκδόσεις Παράξενες Μέρες και το eyelands.gr ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού μυθιστορήματος.  Επιλέξαμε συνολικά 10 μυθιστορήματα.

Όπως έχουμε εξηγήσει από την αρχή του διαγωνισμού, στη δεύτερη φάση που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού οι συγγραφείς αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το έργο τους και να το στείλουν ολοκληρωμένο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε για κάθε έργο κάποιες προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τον/την συγγραφέα στην ολοκλήρωσή του, χωρίς αυτές φυσικά να τον δεσμεύουν.

Από τα έργα που θα υποβληθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο θα επιλέξουμε από ένα μέχρι τρία που θα γίνουν βιβλία και θα μπουν στο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το 2017.

Η απόφασή μας θα ανακοινωθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2016.

– Όσοι θα συμμετέχουν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν το έργο τους σε άλλο εκδοτικό οίκο, για το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016.

Τα ονόματα των συγγραφέων και οι τίτλοι των μυθιστορημάτων είναι:

Δημήτρης Φαρής – Το ξύπνημα

Ειρήνη Δερμιτζάκη – Γεννημένος λούζερ

Γιώργος Καϊάφας – Πλατεία

Δημήτρης Νότας – Λευκωματίαση

Βαγγέλης Κατούπης – Σταθμός μετεπιβίβασης

Χρήστος Σουρουλης – Το διαμέρισμα

Απόστολος Λαγαρίας – Η γάτα του Άρνολντ

Ελένη Βερναδάκη – Το μανιφέστο του αίματος

Αλεξία Πατέρα – Τα φαντάσματα του Διαδικτύου

Μαίρη Κανάκη – Είμαι διαφορετικός. Ε, και;

 

Συγχαίρουμε τους συγγραφείς που διακρίθηκαν αλλά ευχαριστούμε πολύ και τους περισσότερους από εκατό συγγραφείς που μας έστειλαν το έργο τους. Για άλλη μια φορά υπενθυμίζουμε τους περιορισμούς (οικονομικούς και άλλους) που δεν μας επιτρέπουν να εκδώσουμε περισσότερα βιβλία, παρόλο που πολλά από τα κείμενα που μας στείλατε μπορούν πιθανότατα να γίνουν εξαιρετικά βιβλία.

Advertisement