Μικρές Επαναστάσεις/ Εικαστικός διαγωνισμός: αποτελέσματα

2Το eyelands.gr ανακοινώνει τα αποτελέσματα της τρίτης και τελευταίας φάσης της μεγάλης …περιπέτειας που ξεκίνησε στο τέλος του Απρίλη με θέμα  Μικρές Επαναστάσεις.

Ξεκινήσαμε, πάντα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες, διαγωνισμό κειμένου με κείμενο μόνο μέσα από το facebook, συνεχίσαμε με ποιήματα και διηγήματα για το φεστιβάλ της άμμου και ολοκληρώνουμε τώρα με τον εικαστικό διαγωνισμό.   Φωτογραφίες, πίνακες, σχέδια που θα συμπεριληφθούν στη συλλογή που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο με όλα τα παραπάνω κείμενα, και θα παρουσιάστεί -εκτός απροόπτου- στις 26 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο Polis cafe στην Αθήνα. Κριτής του διαγωνισμού ήταν ο ζωγράφος Γιάννης Πετράκης. Οι δημιουργοί του εικαστικού διαγωνισμού που τα έργα τους διακρίθηκαν είναι:

Χριστίνα Δεμερτσίδου

Μπάμπης Τσέλος

Νικόλαος Κοτσαμπουγιούκης

Έλις Ιωάννου

Μιχάλης Γκιντσίδης – Fidelio

Ρούλα Μπακάλη

Αγγελική Ισχνοπούλου

Σοφία Τσιμπικάκη

Αγγελικη Ρελάκη 

Δέσποινα Πλαζομίτη

 

 

Στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας όχι μόνο σε όσους διακρίθηκαν αλλά σε όλους και όλες που συμμετείχαν στον πρώτο εικαστικό διαγωνισμό μας. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, τα έργα εξαιρετικά -και όχι μόνο αυτά που διακρίθηκαν. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και ελπίζουμε ότι σύντομα θα διοργανώσουμε τον επόμενο παρόμοιο διαγωνισμό.

Advertisement