Αφήνοντας πίσω τον χρόνο…

Δέκα μέρες απομένουν για τα αποτελέσματα του δεύτερου διαγωνισμού μυθιστορήματος, που διοργάνωσαν το eyelands και οι εκδόσεις παράξενες μέρες. Θα ανακοινωθούν στις 20 Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα θα ανακοινώσουμε και τα αποτελέσματα του δεύτερου διαγωνισμού διηγήματος με τοπικό χρώμα, τον διαγωνισμό «παράξενες μέρες στο Ηράκλειο». Και οι δύο διαγωνισμοί θα έχουν ως επιβράβευση την έκδοση βιβλίων. Ένα ή δύο μυθιστορήματα θα εκδοθούν από τον πρώτο και μια συλλογή με τα καλύτερα διηγήματα για το Ηράκλειο από τον δεύτερο.

Έτσι κλείνει άλλη μια χρονιά για το eyelands. Έχουμε αρκετά σχέδια για την επόμενη που θα τα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, μόλις κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με την χρονιά που τρέχει, για 20 μέρες ακόμη

Αυτό που μπορούμε να πούμε για την ώρα είναι πως η επόμενη χρονιά, το 2018, θα έχει ακόμη περισσότερο το βλέμμα μας στραμμένο προς τα έξω. Η επιτυχία του εφετινού διεθνούς διαγωνισμού διηγήματος στο αγγλόφωνο τμήμα είναι μια αφορμή να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα. Θα τα μάθετε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.

Καλά αποτελέσματα και καλές γιορτές!

Advertisement