6ο φεστιβάλ της Άμμου: Κάλεσμα για συμμετοχές

FESTIVAL6SITEΤο 6ο Φεστιβάλ της Άμμου στην παραλία Κομμός στο Ηράκλειο Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Αυγούστου και πιθανότατα Κυριακή 23 Αυγούστου. Δεχόμαστε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη χρονιά δεν θα στείλετε τα κείμενα που θα διαβάσετε στο φεστιβάλ από πριν, όπως γινόταν τα προηγούμενα καλοκαίρια. Τα διηγήματα και τα ποιήματά σας θα διαβαστούν κατευθείαν στην άμμο. Για την συμμετοχή σας αρκεί να στείλετε ένα δείγμα της δουλειάς σας (έκταση μέχρι 500 λέξεις)

strangedaysbooks@gmail.com

ή στο eyelands.gr

eyelandsmag@gmail.com

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος (50 άτομα – 25 για κάθε μια από τις μέρες 21 και 22 Αυγούστου –η τρίτη μέρα θα αφιερωθεί σε συλλογικές εκδηλώσεις.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα, μετά την επιλογή τους, να δηλώσουν την ημέρα κατά την οποία προτιμούν να διαβάσουν τα κείμενά τους.

Οι συγγραφείς που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα φεστιβάλ, που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς του eyelands ή έχουν συμμετάσχει στο  Εργαστήρι Συγγραφής ‘’Γράφουμε Ιστορίες’’ των εκδόσεων στέλνουν απλώς το όνομά τους.

Τα διηγήματα και τα ποιήματα που θα διαβαστούν στην άμμο θα πρέπει να είναι γραμμένα το 2020 –αυτό θα πρέπει να φαίνεται μέσα από το κείμενο και η έκτασή τους θα είναι μέχρι 700 λέξεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο φεστιβάλ και στην έκδοση που είναι πιθανό να ακολουθήσει προϋποθέτει την παρουσία του-της συγγραφέα/ποιητή-τριας στην άμμο και την ανάγνωση του κειμένου από τον/την ίδιο-α.

Επίσης είμαστε όπως πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις από καλλιτέχνες – αρκεί να θυμάστε ότι όλα γίνονται στην άμμο, χωρίς καμία ηχητική  ή άλλη εγκατάσταση και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Στείλτε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 20 Ιουλίου

Στις 27 Ιουλίου θα ανακοινώσουμε τα ονόματα των ποιητών και συγγραφέων που θα συμμετέχουν.

Καλή αντάμωση στον Κομμό!